Bulevar Mihajla Pupina 165а
info[et]ozadruga-medijator.rs
PočetnaO namaUčlanjenjePosloviCenaPoslodavciKontakt

Poslovi

Želite posao? Mladi ste, vredni, i hoćete da što pre počnete da radite i da imate svoj džeparac?

Nema problema.
Sve što treba je da nam se javite i u najkraćem mogućem roku dobićete posao.
Na pravom ste mestu.
Potrebno je da nas kontaktirate mi ćemo Vam objasniti celokupan postupak i što se tiče dokumentacije i svega ostalog ...ne morate da brinete. Očekujemo Vas.

Omladinska zadruga "MEDIJATOR" Beograd, već duži niz godina ima uspešnu saranju sa velikim brojem poslodavaca i svakodnevno raspoređuje poslove svojim omladincima. Radimo na celoj teritoriji Srbije. Omladinska zadruga "Medijator"- Beograd, u ponudi ima veliki broj poslova za sve profile radnika, na svim lokacijama u Beogradu, za poslodavce veliki izbor dobrih i vrednih radnika.
Ukoliko niste našli posao u svojoj struci nemojte tugovati, javite se nama mi ćemo Vam ponuditi posao na kojem ćete moći dobro da zaradite dok čekate posao u Vašoj struci! Svakodnevno poslodavci nam dostavljaju potražnju za radnicima za razne poslove: promocije robnih marki, poslovi u turizmu, rad na sajmovima, ugostiteljstvu, građevinarstvo, administraciji, prezentacije i izlaganje robe, trgovina, IT sektor...

Omladinska Zadruga "Medijator" Beograd ima u svojoj bazi nekoliko hiljada zadrugara koji su privremeno učenici,studenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti.
Nazad

Recenzije i komentari

Postavi komentar

Prijavi se na naš newsletter

Prijavi se