Bulevar Mihajla Pupina 165а
info@ozadruga-medijator.rs
PočetnaO namaUčlanjenjePosloviCenaPoslodavciKontakt

SPOJ LEPOG I KORISNOG

Studentski dani se uvek pamte po predavanjima koja su uvek rano ujutro, teškim ispitima i dobrim žurkama. Druga strana studiranja donosi hroničan nedostatak novca.

Potreban Vam je novac za knjige, skripte, ispite, overe, ali i za izlaske i druženja. Kako bi ste uskladili obaveze na fakultetu i posao najjednostavniji i najpouzdaniji način da zaradite svoj dinar je rad preko omladinskih zadruga.

Nekada nezaobilazan deo studentskog života danas se vraća u živote studenata. Prvi poslovi preko omladinskih zadruga donose mnoge benefite mladima, pored novčanih prihoda donose i radno iskustvo koje se uspešno može primeniti nakon završetka školovnja i započinjanja karijere u struci.

Omaldinska zadruga Medijator sa više od 10 godina iskustva omogućuje svojim članovima da nađu povremene ili privremene poslove kod proverinih i sigurnih poslodavaca.

Izbor poslova uvek možete prilagoditi svojim željama, ali i raspoloživom vremenu. Poslovi su podeljeni u nekoliko uobičajnih kategorija karakterističnih za omladinske zadruge. Svakodnevno poslodavci nama u omladinsku zadrugu Medijator dostavljaju potražnju za radnicima za razne poslove: promocije robnih marki, poslovi u turizmu, rad na sajmovima, ugostiteljstvu, građevinarstvo, administraciji, prezentacije i izlaganje robe, trgovina, ali u sve traženijem IT sektoru, kao i u mnogim drugim oblastima i privednim granama.

Dobrobit od rada preko omladinskih zadruga se pre svega oslikava dvojako. Prvo to je direktna dobrobit od ostvarivanja novčane koristi za Vas kao radnika jer ste uredno plaćeni za poslove koje obavljate, šta Vam donosi određenu finasijsku samostalnost i slobodu da svojevoljno raspolažete sa novcem koji ste sami zaradili. Druga dobrobit se oslikava kroz iskustvo koje stičete kroz rad. Kod kasnijeg traženja stalnog posla nakon završetka školovanja imaćete značajnu prednost baš zbog prethodno stečenog praktičnog radnog iskustva koje poslodavci izuzetno cene.

Postoje i indirektni benefiti rada preko omladinskih zadruga. U omladinskoj zadruzi Medijator uvek volimo da istaknemo dve takve prednosti. To su pre svega kontakti koji se uspostavljaju. Danas u poslovnom okruženju su uvek bitni kontakti i poznanstva koje imate. Čest slučaj je da poslodavci koji su zapošljavali studente tokom studija preko omladinskih zadruga iste i zaposle za stanlo nakon završetka studija, jer su stekli poverenje u njih i uvideli njihovu predanost poslu i napredovanju. S druge strane tokom rada se stiču i drugi kontakti i poznanstva u drugim firmama koji mogu biti potencijalni poslodavci.

Druga bitna prednost rada preko omladinskih zadruga je druženje. Rad u okruženju sa vršnjacima i ljuduma sličnih godina i interesovanja uvek donosi dosta zabave, poznanstava i prijateljstava.

Iskoristite korisno vreme kojim raspolažete. Spojite sve lepe i korisne stvari koje možete u tom vremenu, zaradite svoj prvi novac i steknite značajno radno iskustvo. Omladinska zadruga Medijator dugi niz godina ima uspešnu saranju sa velikim brojem poslodavaca i svakodnevno raspoređuje poslove svojim omladincima. Potrebno je da nas kontaktirate mi ćemo Vam objasniti celokupan postupak i pobrinuti se za dokumentaciju. 
Nazad

Recenzije i komentari

Postavi komentar

Prijavi se na naš newsletter

Prijavi se