Bulevar Mihajla Pupina 165а
info@ozadruga-medijator.rs
PočetnaO namaUčlanjenjePosloviCenaPoslodavciKontakt

Hobi kao izvor prihoda

Kako najjednostavnije iskombinovati lepo i korisno? Mnogi studenti imaju svoje hobije koje vole, ali za koje nemaju vremena, pogotovo ako pored studiranja i učenja rade neki honoraran posao

Omladinska zadruga Medijator pokušava da svojim članovima izađe u susrte kod izbora poslova kako bi članovi uživli u poslu koji rade.

Mnogi vole da kuvaju i voleli bi da se oprobaju u profesinalnoj kuhinji. Poslovi pomoćnika kuvara ili čak i pozicija smog kuvara su vrlo česti i traženi i mogu se naći preko omladinskih zadruga. Ove pozicije se pre svega odnose na početničke pozicije u kuhinji gde ‚‚pečete‚‚ zanat profesionalnog kuvara. Poslovi u profesionalnoj kuhinju su mnogobrojni i puno se može naučiti od iskusnij kolega koji su dugo u tom poslu. Prijavljivanjem na ove pozicije, ako Vam je kuvanje hobi, spajate Vašu ljubav ka kuvanju i posao koji Vam donosi dodatni prihod, a pride još naučite nove veštine koje kasnije u životu možete iskoristiti da impresionirate svoje prijatelje i voljene osobe.

Druga često tražena pozicija kako od strane poslodavaca tako i od članova, tj. više članica omladinskih zadruga je posao promotera robnih brendova. Ovaj posao je koristan za sve koji žele da nauče same osnove direktnog marketinga i komunikacije sa korisnicima ili kupcima i odlična je pozicija za razvijanje komunikacionih veština. Lepeza proizvoda za koje poslodavci traže pormotere je izuzetno velika, od prehrambenih proizvoda, garderobe, kozmetike, osvežavajućih pića, tako da Vam se dodatno otvara mogućnost da napravite izbor koji najviše odgovara vašim ličnim preferencijama. Pored toga ovaj posao je dobro plaćen te otuda i njegova velika popularnost među članovima omladinskih zaduga.


Grafički dizajn je danas jedan od najtraženijih poslova sa obe strane, i kod poslodavaca i kod onih koji traže posao. Veliki broj mladih danas vlada veštinama ovog zanata, pre svega iz ljubavi prema ovom poslu, zato je ovo idealan posao koji Vam može doneti dobru zaradu i sticanje novih praktičnih iskustava. Sam posao nije težak i pozitivno utiče na razvoj kreativnosti, podjednako kao i na povećanje prihoda. Kao takav je idalan za sve koji traže dodatni posao uz studiranje. Sama pozicija pokriva veliku lepezu poslova od osmišljavanja promotivnog materijala, pripremu štampe, do saradnje sa marketing timovima u procesu brendiranja proizvoda i usluga.

Postoji još puno poslova koje nudi omladinska zadruga Medijator koje možete iskombinovati sa svojim hobijima i ličnim interesovanjima. Kombinovanjem hobija i ljubavi prema nekom poslu i rada u toj oblasti svakako povećavate svoje zadovoljstvo i olakšavate sebi rad. Zadovoljstvo postaje još veće kada u radu počnete da stičete dodatno praktično iskustvo i za sve to ste još i plaćeni.

Konsultujte naš tim koji će Vam sa velikim zadovoljstvom pomoći da nađete posao koji Vama najviše odgovara i iz kojeg možete izvući apsolutni maksimum.
Nazad

Recenzije i komentari

Postavi komentar

Prijavi se na naš newsletter

Prijavi se